Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Training Beïnvloed anderen, begin bij jezelf

woensdag 04 oktober 2023
Wanneer je werkt op een school, heb je te maken met veel verschillende collega’s, ouders en leerlingen. Met de ene persoon heb je beter contact dan met de ander en er zijn vast ook personen waar je moeite mee hebt. Wat voor gedrag vind jij lastig? Wat doen ze dan? Klagen ze, bemoeien ze zich te veel met jouw zaken of uiten ze rechtstreeks kritiek op jou?

In deze training leer je het gedrag van de ander herkennen, en nog veel belangrijker, je leert hoe je het gedrag kunt doorbreken en een andere kant op kunt buigen! Wie wil dit nu niet?

Dit doen we met behulp van het model 'De Roos van Leary'

 

We hebben allemaal wel eens last van het gedrag van sommige mensen op de werkvloer. Het is de moeite waard om te onderzoeken hoe je hier beter mee om kunt gaan! Alleen of met een coach.

 

De Roos van Leary kun je toepassen op je eigen leven en als coach zet je het in bij coachgesprekken. Je snapt wat de essentie is van de Roos van Leary. Waardoor je veel makkelijker het coachgesprek voert en werkplezier van de medewerker bevordert. Je boekt echt resultaat.

 

Deze training is bedoeld voor medewerkers die beter met ‘lastig’ gedrag om willen leren gaan. En ook voor coaches die medewerkers in dit proces ondersteunen.

 

Deze training is onderdeel uit een reeks van ‘Tools-trainingen’ om beter zicht te krijgen op jezelf of als coach handvatten te krijgen bij lastige thema’s. De trainingen zijn los te volgen.

 

Andere trainingen uit de deze reeks zijn:

  • - Werkdruk de baas
  • - Beren op de weg, spinsels in je hoofd
  • - LSD, het medicijn bij lastige gesprekken

 

Wanneer deze training vol is, starten we een wachtlijst.

Stuur een mail naar info@lucasacademie.nl als je op de wachtlijst wilt komen te staan.Leervoorkeuren

Lees meer over 'Voorkeuren van leren'
Kennis verwerven
Kennis verwerven
Oefenen
Oefenen

Bijeenkomst

Trainer: José Voorham, bovenschools trainer en coach
Tijd: 13.30-17.30 uur
Locatie: Lucas Onderwijs, Diamanthorst 105, Den Haag
Doelgroep: Deze cursus is bedoeld voor leerkrachten, coaches, intern begeleiders of leidinggevenden bij Lucas Onderwijs.
Kosten: Er zijn voor deelnemers geen deelnamekosten.
Annuleren: Annuleren kan tot twee weken van tevoren kosteloos. Daarna zal er bij de school €25,- in rekening worden gebracht. 

 

                                                                                                         

Meld je aan