Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Activiteiten PO & VO.

5
okt

Ambitieuze MT-leden

donderdag 05 oktober 2023
AMT staat voor Ambitieuze mt-leden; dit zijn startende en ervaren adjuncten (mt-leden) die samen verder willen bouwen aan hun eigen leiderschap. De bijeenkomsten zijn opgebouwd rondom actuele leiderschapsthema’s. Daarnaast is er veel ruimte voor actuele vraagstukken, eigen casussen en collegiale steun.
Verder lezen ›
1
nov

Intervisie startende schoolleiders in het middenmanagement

woensdag 01 november 2023
Ben je nieuw in je rol als teamleider of afdelingsleider en wil je met collega's uit andere scholen op professionele wijze ervaringen uitwisselen en vraagstukken vanuit de dagelijkse praktijk samen beantwoorden? Schrijf je dan in voor de intervisiegroep startende schoolleiders in het middenmanagement.
Verder lezen ›
3
nov

Intervisie Startende schoolleiders

vrijdag 03 november 2023
Een aantal keer per jaar komen startende schoolleiders uit het primair onderwijs bij elkaar om op professionele wijze ervaringen uit te wisselen en vraagstukken vanuit de dagelijkse praktijk met elkaar te beantwoorden.
Verder lezen ›
31
jan

Oriëntatie op Management po - Basis

woensdag 31 januari 2024
Het vormgeven van je ambitie rondom leiderschap. “Het waarmaken van je ambitie is sterk gerelateerd aan hoe je daar zelf inzit“. Vraag jij je weleens af of een leidinggevende functie iets voor jou is?
Verder lezen ›
7
feb

Oriëntatie op Management voor het vo

woensdag 07 februari 2024
Vraag jij je weleens af of een leidinggevende functie iets voor jou is? De Lucas Academie geeft je de kans om dit te onderzoeken in een oriëntatie op management.
Verder lezen ›
1
jun

LucasLeiderschapsTraject voor coördinatoren/MT-leden

zaterdag 01 juni 2024
Heb jij op jouw school een coördinerende rol en stuur je collega’s aan (bijvoorbeeld als coördinator van een werkgroep, lid van het MT, leerjaarcoördinator), en wil je je de komende jaren ontwikkelen richting een leidinggevende functie? Dan is het LucasLeiderschapsTraject misschien iets voor jou!
Verder lezen ›
6
jun

Spannend Schoolleiderschap - verdiepingsprogramma

donderdag 06 juni 2024
Ben je een ervaren schoolleider in het middenmanagement en heb je ambitie en potentie om eindverantwoordelijk schoolleider te worden? Wil je daarnaast je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen en met andere ervaren schoolleiders reflecteren op wat jouw volgende ontwikkelstap wordt? Dan is het leertraject Spannend Schoolleiderschap – verdiepingsprogramma iets voor jou!
Verder lezen ›