Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Activiteiten PO & VO.

5
mrt

Vragenuurtje Cito Leerling in Beeld

dinsdag 05 maart 2024
Ben jj dit schooljaar aan de slag gegaan met Cito Leerling in Beeld? Hoe bevalt dit tot nu toe en heb jij vragen? Tijdens dit vragenuurtje is er gelegenheid om vragen te stellen aan een medewerker van Cito.

 


Verder lezen ›
9
apr

De invloed van asociale media op leerlingen

dinsdag 09 april 2024
Sociale media zijn niet meer uit ons leven weg te denken. We krijgen er allemaal mee te maken: als grootgebruiker, als casual user of als leerkracht die zich zorgen maakt om leerlingen die net iets te verslaafd zijn aan TikTok, Instagram of Twitter. Sociale platforms hebben ons leven in sommige opzichten verrijkt en leuker gemaakt, dat zeker. Maar ze hebben ook een enorme impact op onze mentale gezondheid.
Verder lezen ›
28
mei

KC dag

dinsdag 28 mei 2024
Een KC dag van en voor Lucas Onderwijs en hun opvangpartners. Voor iedereen die bezig is met of denkt aan vorming van een kindcentrum. Met inspiratiesessies, workshops en ruimte voor ontmoeting en uitwisseling met collega's uit de praktijk.
Verder lezen ›
1
aug

Kijk je Rijk

donderdag 01 augustus 2024
Een kijkje bij een ander nemen is niet alleen heel leuk, het kan ook erg nuttig en leerzaam zijn. Tijdens een Kijk-je-Rijk-activiteit wordt een school, bedrijf, organisatie of instelling bezocht. 
Verder lezen ›