Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Activiteiten PO & VO

7
okt

Supervisie voor coaches

donderdag 07 oktober 2021
De LucasAcademie organiseert supervisiebijeenkomsten voor coaches. Zo maken we gebruik van elkaars deskundigheid bij het coachen en begeleiden van collega’s in de school. De kern van het supervisietraject is de casusbehandeling van de deelnemers.
Verder lezen ›
19
jan

Leraar in beeld

woensdag 19 januari 2022
Deze training is voor begeleiders die, met behulp van videobeelden uit de praktijk, zicht willen krijgen op wat er in de interactie tussen leraar en leerling(en) gebeurt.
Verder lezen ›
26
jan

Tools voor de coach

woensdag 26 januari 2022
Zijn je coachees tevreden, maar twijfel je zelf weleens aan wat je doet? Of werk je veel vanuit ‘eigen-wijsheid’ en gezond verstand en zoek je handvatten om beter zicht te krijgen op het probleem van de ander?
Verder lezen ›
9
mrt

Conflict coaching

woensdag 09 maart 2022
‘Niemand is een klier voor zijn plezier.’ Meer dan zestig procent van het ziekteverzuim is gebaseerd op klachten die te maken hebben met conflicten op het werk. Mensen hebben het niet graag over conflicten. Een conflict wordt vaak ervaren als iets negatiefs. Toch ontstaan ze elke dag en kunnen, indien juist gehanteerd, op een positieve manier bijdragen aan de samenwerking.  
Verder lezen ›