Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Talentontwikkeling

Probeer jij altijd te zien wat een kind eigen en bijzonder maakt? Geloof jij er ook in dat mensen het beste tot hun recht komen als ze dingen doen waar ze goed in zijn en plezier aan beleven? En zoek je ook naar manieren om deze talentgerichte manier van kijken en werken een stap verder te brengen binnen het onderwijs? Dan is deelname aan dit leernetwerk echt iets voor jou!

 

In Den Haag zijn veel professionals aan de slag met talentontwikkeling, mensen in en rond het onderwijs en de kinderopvang. De bedoeling van dit leernetwerk is om ervaring en expertise samen te brengen, te ontwikkelen en te delen, in hoe je talentgericht kunt kijken naar je eigen ontwikkeling én de ontwikkeling van kinderen.

Doelgroep
Dit leernetwerk is bedoeld voor iedereen die met kinderen werkt binnen het Haagse basisonderwijs of kinderopvang.


Over de trainers en organisatie

Dit leernetwerk is een initiatief van de Haagse academies (Laurentius, De Haagse scholen, Lucas Onderwijs en SCOH) en wordt gesubsidieerd door de gemeente Den Haag. Eefje Teeuwisse (Take a Step) is gevraagd al vaste begeleider van dit leernetwerk. Afwisselend zijn Els Pronk en Luk Dewulf (Talenten fluisteraar) ook aanwezig.

 

Praktisch
We voorzien vier bijeenkomsten in 2024. Het gaat om twee volle dagen (start en afsluiting v.h. jaar) en twee kortere ontmoetingen daar tussenin:

15 mei 10.00 – 16.00 uur
17 juni 14.30 – 17.00 uur
25 sep 14.30 – 17.00 uur
14 nov 10.00 – 16.00 uur

 

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden vind je hier.