Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Stedelijk Netwerk Muziek

Bestemd voor vakdocenten en leerkrachten muziek in het primair onderwijs.

 

 

Belangstellenden zowel met als zonder professionele muziekvakopleiding zijn van harte welkom, want juist het leren van elkaar staat centraal. In doelgerichte werkvormen wissel je kennis en ervaring uit, doe je inspiratie op en leer je van elkaar, over onderwerpen die jij als deelnemer aandraagt.

 

Het leernetwerk komt ten minste twee keer per jaar op woensdagmiddag bij elkaar. Op vraag van deelnemers kunnen extra bijeenkomsten worden gepland voor een kleinere groep, om in te zoomen op een specifiek onderwerp. Geef je muziekles in diverse groepen van het primair onderwijs en wil je je blijven ontwikkelen op muziekgebied? Word dan deelnemer. We kijken uit naar je komst!

 

Heb je vragen, ideeën of wil je alvast meer informatie? Neem contact met ons op:
Eric Schulp,  ericschulp@cultuurschakel.nl of 06 - 46 94 16 62
Coby Wisse, cobywisse@cultuurschakel.nl of 06 - 46 94 10 24

 

Ook nodigen we je graag uit om mee te denken over het opzetten van een platform voor Muziek & Technologie. Wil je meebouwen aan dit platform en aansluiten bij de kerngroep die dit vorm gaat geven? Meld je dan aan bij liannedevor@cultuurschakel.nl

 

Ook de Cultuurschakel heeft een mooi scholingsaanbod. Er staat veel op de planning! Klik op de link hierboven voor het Scholings & Inspiratieaanbod van de Cultuurschakel voor het eerste deel van het nieuwe schoolseizoen.Bijeenkomst

Leernetwerk muziek: Vakoverstijgend werken vanuit muziek

Wolf Brinkman, kunstenaar-docent, neemt ons mee in zijn visie op vakoverstijgend werken vanuit muziek. Zie de bijlage “Workshop Muziek van rollende stenen“. Op basis van zijn ervaringen geeft hij ideeën en tips om dit vorm te geven in het primair onderwijs.

 


Datum: 27 oktober 2021
Trainer: Cultuurschakel
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Locatie: Nutshuis
Doelgroep: Bestemd voor iedereen die muziekles geeft in het Primair Onderwijs.