Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Ondersteuners en Pedagogisch Medewerkers

Ben jij onderwijsondersteuner, pedagogisch medewerker of leraarondersteuner en heb je de behoefte om jezelf verder te ontwikkelen of kennis te maken met collega's? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan ons leernetwerk. De activiteiten die we organiseren zijn gericht op kennis maken met elkaar, kijken op verschillende opvang en onderwijslocaties en kennis verbreding.

 

Wil jij je aansluiten bij het netwerk? Meld je dan aan voor alle bijeenkomsten. Wil jij je alleen opgeven om deel te nemen aan de bijeenkomst die voor jou interessant is, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Meld je dan alleen voor deze bijeenkomst aan. 

 

Speciaal voor onderwijs ondersteuners die overwegen de PABO te gaan doen is er een traject waarbij bekenen wordt welke vrijstellingen je voor de PABO zou kunnen krijgen. Meer informatie vind je hier.Bijeenkomst

Waar jij het over wilt hebben

GEANNULEERD
In deze bijeenkomst besteden we aandacht aan onderwerpen die voor jou interessant zijn, maar dit jaar nog niet aan bod zijn gekomen tijdens onze bijeenkomsten.

Datum: 12 juni 2024
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Locatie: volgt
Doelgroep: Ondersteuners en Pedagogisch Medewerkers
Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk!


Aanmelden voor dit leernetwerk

Wil je je aanmelden voor het reguliere netwerk? Meld je dan hieronder aan.
Meld je aan