Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Jonge Kind

Het netwerk Jonge Kind komt dit schooljaar bij elkaar tijdens twee mini-themaconferenties helemaal gericht op het jonge kind! Alle workshops op beide conferenties draaien om het jonge kind: spelend leren en de ontwikkeling van het kind. Naast de miniconferenties heb je dit jaar ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen op basisschool Balans. Door het werken in circuits wordt de overgang van groep 2 naar 3 minder groot. Wie wordt daar nu niet enthousiast van?

 

Meld je aan en…..: “Kom je kennis en ervaring met ons delen!”

Bijeenkomsten

Miniconferentie: Het jonge kind (1) - Overgang 2/3

Speciaal voor leraren die werken met jonge kinderen worden er dit jaar weer twee miniconferenties georganiseerd. De eerste is gericht op de overgang 2-3. Tijdens de conferentie is er veel aandacht voor theorie, praktijk en het delen van ervaringen. Meer informatie vind je HIER. 

Datum: 11 maart 2020
Tijd: 13.15 - 16.15 uur
Locatie: SWS Balans, Klaverveld 5, Den Haag

Miniconferentie: Het jonge kind (2) - Ontwikkeling van jonge kinderen

GEANNULEERD
De tweede mini-conferentie jonge kind richt zich op de ontwikkeling van jonge kinderen. Een middag vol praktische workshops met handvatten om direct de volgende dag uit te proberen in jouw eigen klas! Met een kijkje in de gastschool en aandacht voor: NT2, verrijking, spellen en de ontwikkeling van kleuters en ICT en ontwikkeling. Meer informatie vind je HIER

Datum: 15 april 2020
Tijd: 13.15 - 16.00 uur