Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Jonge Kind

De netwerken gedrag, jonge kind en meer- en hoogbegaafdheid zullen net als twee jaar geleden een gezamenlijke themaconferentie hebben.

 

We starten dit jaar met een digitale bijeenkomst in verband met de Corona-maatregelen. Om te zorgen dat iedereen gepaste afstand kan houden, zullen we allemaal via Microsoft Teams deelnemen aan deze sessie.

 

De fysieke bijeenkomsten zijn later in de het schooljaar. Wellicht is het tegen deze tijd weer mogelijk om fysiek bijeen te komen. We richten ons dan op het verder opbouwen van het netwerk door het aanbieden van mini-themaconferenties. Alle workshops op beide conferenties draaien om het jonge kind, wie wordt daar nu niet enthousiast van?

 

Wil je dus direct lid worden van het netwerk en het hele jaar alle leuke activiteiten volgen? Meld je aan en…..: “Kom je expertise met ons delen!”

Bijeenkomsten

Miniconferentie: Het jonge kind - Ontwikkeling van jonge kinderen

De mini-conferentie jonge kind richt zich op de ontwikkeling van jonge kinderen. Een middag vol praktische workshops met handvatten om direct de volgende dag uit te proberen in jouw eigen klas! Met aandacht voor: NT2, verrijking voor kinderen met een voorsprong en ICT en ontwikkeling. 

Datum: 14 april 2021
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Locatie: online
Doelgroep: Leerkrachten Jonge Kind
Bijzonderheden: Professionaliseringuren worden vermeld op je certificaat dat je na afloop ontvangt
Meld je aan voor deze bijeenkomst

Werkatelier Jonge Kind - voorbereiden van thema's met Hans en Monique Hagen

Tijdens deze bijeenkomst zullen we onder leiding van de experts Hans en Monique Hagen een thema voorbereiden die volgend jaar bij jou eigen school op het programma zal staan. Je kunt met meerdere collega’s komen om gezamenlijk aan de slag te gaan, je kunt met collega’s van andere scholen aan de slag om te leren van elkaars ideeën of je kunt zelfstandig aan de slag. Ontdek de kracht van verbeelding! De expert zal tijdens het werkatelier vragen beantwoorden en helpen waar nodig. Het is voor deze bijeenkomst handig om een laptop of ander device mee te nemen waarop je de voorbereidingen kunt noteren. 

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

 

 

Datum: 19 mei 2021
Tijd: 14.00 - 16.30 uur
Locatie: online of n.t.b.