Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Jonge Kind

De netwerken gedrag, jonge kind en meer- en hoogbegaafdheid zullen net als twee jaar geleden een gezamenlijke themaconferentie hebben.

 

We starten dit jaar met een digitale bijeenkomst in verband met de Corona-maatregelen. Om te zorgen dat iedereen gepaste afstand kan houden, zullen we allemaal via Microsoft Teams deelnemen aan deze sessie.

 

De fysieke bijeenkomsten zijn later in de het schooljaar. Wellicht is het tegen deze tijd weer mogelijk om fysiek bijeen te komen. We richten ons dan op het verder opbouwen van het netwerk door het aanbieden van mini-themaconferenties. Alle workshops op beide conferenties draaien om het jonge kind, wie wordt daar nu niet enthousiast van?

 

Wil je dus direct lid worden van het netwerk en het hele jaar alle leuke activiteiten volgen? Meld je aan en…..: “Kom je expertise met ons delen!”

 

Lucas Leest: tips!

2021 is het jaar van het lezen bij Lucas Onderwijs. Speciaal voor het Jonge Kind geeft kinderboekenwinkel Ver van hier een top 5 van kinderboeken. Het bijbehorende fimpje zie je hier.

 

Bijeenkomst

Miniconferentie: Het jonge kind - Ontwikkeling van jonge kinderen

De mini-conferentie jonge kind richt zich op de ontwikkeling van jonge kinderen. Een middag vol praktische workshops met handvatten om direct de volgende dag uit te proberen in jouw eigen klas! Met aandacht voor: NT2 en herkenning en verrijking voor kinderen met een voorsprong. 

Datum: 14 april 2021
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Locatie: online
Doelgroep: Leerkrachten Jonge Kind
Bijzonderheden: Professionaliseringuren worden vermeld op je certificaat dat je na afloop ontvangt
Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk!