Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Eventplanners

Ben jij de regelneef op school en draai jij je hand niet om voor het organiseren van activiteiten? In dit nieuwe leernetwerk wisselen eventplanners informatie uit over de inhoud en taak van deze functie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe betrek jij bijvoorbeeld collega's en ouders bij activiteiten? Hoe ga jij om met budgetgerelateerde zaken? Wil jij sparren over de inhoud van evenementen? Allemaal zaken waarmee we in dit leernetwerk aan de slag gaan. Binnen dit netwerk willen we leren van elkaar, zaken uitwisselen, ervaringen delen en nieuwe dingen ontwikkelen. 

 

Bijeenkomsten 

 
Tijdens onze eerste bijeenkomst van het nieuwe schooljaar gaan we de evenementen die elke school op de planning heeft staan bespreken en maken we een evenementenkalender.

 

In de andere (nog te plannen) bijeenkomsten gaan we in kaart brengen hoeveel uren ieder besteedt aan de functie. Wat doen de groepsleerkrachten nog en wat doet de eventplanner? Hoe staat dat in verhouding tot het aantal evenementen dat een school organiseert? Deze informatie kan gunstig zijn voor andere scholen die eraan denken om deze functie op school te introduceren. 

 

 

 

 

 

Bijeenkomst

Leernetwerk Eventplanners (bijeenkomst 1)

In deze eerste bijeenkomst van het nieuwe schooljaar bespreken we de evenementen die elke school op de planning heeft staan. Ook maken we een evenementenkalender die andere scholen ook kunnen gebruiken. 

Datum: 30 september 2021
Tijd: 15.30 -17.00 uur
Locatie: volgt


Aanmelden voor dit leernetwerk

Wil je je aanmelden voor het reguliere netwerk? Meld je dan hieronder aan.
Meld je aan