LucasAcademie: een plek waar leren, ontmoeten en creƫren samenkomt.
LUCAS ACADEMIE

Leernetwerken

Op zoek naar antwoorden op vragen waar je tegen aanloopt in de praktijk? Of juist naar praktische kennis om direct toe te passen in jouw praktijk? Beschik jij over kennis en ervaring die je graag met anderen buiten je school wilt delen? En wil je aan de slag met een inspirerende groep mensen met gedeelde interesse? Dan is deelname aan een van onze leernetwerken echt iets voor jou! 

 

Eigen leervragen: gericht op de praktijk

Binnen de leernetwerken ga je met jouw eigen leervragen aan de slag. Als deelnemer bepaal je dus zelf wat je wilt leren. Je koppelt vragen/problemen waar jij in de praktijk tegenaan loopt aan ideeën en ervaringen van collega’s. Een hele mooie manier om je verder te professionaliseren. Een leernetwerk komt 4 á 5 keer per jaar bijeen.
 

Aanmelden

Het is mogelijk om je in te schrijven als deelnemer voor één of meerdere leernetwerken. Op de pagina’s van de diverse leernetwerken (menu rechts) vind je de inschrijflink.  Geïnteresseerd om zelf een netwerk te starten? Neem dan contact op met Lianne Kusse, coördinator leernetwerken.