Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Administratieve professionals vo

"Spin in het web"

 

Als administratieve professional ben je op school de spin in het web. Je vervult een centrale rol voor leerlingen, ouders, teamleden en directie. Je bent het visitekaartje van de school!

Een aantal keer per jaar komen wij bij elkaar om onze krachten en kennis te bundelen. Aan de hand van een agenda bespreken we verschillende onderwerpen. Binnen het netwerk heeft ieder een eigen specialisme en zo vormen we een klankbord, zijn elkaars sparringpartners, geven elkaar feedback, tips en tools om nog efficiënter en professioneler te werken. Daarnaast hebben wij een app- en mailgroep, waarmee we elkaar direct kunnen helpen bij dringende vragen of onderwerpen waar we gedurende het schooljaar tegenaan lopen. Elk overleg vindt plaats op de locatie van één van de deelnemers. Binnen het netwerk heeft iedereen een eigen specialisme.


Bijeenkomst

Themaconferentie De administratieve alleskunner 2020

Als administratieve professional, of secretaresse in het po, vo of op het bestuurskantoor ben je een echte alleskunner. Hoe zorg je voor je eigen groei en ontwikkeling als professional? Laat je verrassen tijdens deze themaconferentie. Na een interactieve opening door Annemarie Steen (lachen gegarandeerd) gaan we digitaal uiteen in diverse workshops.

Datum: 29 september 2020
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Locatie: Deze bijeenkomst wordt online aangeboden
Doelgroep: Ondersteunend personeel po/vo/bestuurskantoor
Kosten: Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. 
Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk!


Aanmelden voor dit leernetwerk

Wil je je aanmelden voor het reguliere netwerk? Meld je dan hieronder aan.
Meld je aan