Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Administratieve professionals vo

"Spin in het web"

 

Als administratieve professional ben je op school de spin in het web. Je vervult een centrale rol voor leerlingen, ouders, teamleden en directie. Je bent het visitekaartje van de school!

 

Een aantal keer per jaar komen wij bij elkaar om onze krachten en kennis te bundelen. Aan de hand van een agenda bespreken we verschillende onderwerpen. Binnen het netwerk heeft ieder een eigen specialisme en zo vormen we een klankbord, zijn elkaars sparringpartners, geven elkaar feedback, tips en tools om nog efficiënter en professioneler te werken. Daarnaast hebben wij een app- en mailgroep, waarmee we elkaar direct kunnen helpen bij dringende vragen of onderwerpen waar we gedurende het schooljaar tegenaan lopen. Elk overleg vindt plaats op de locatie van één van de deelnemers. Binnen het netwerk heeft iedereen een eigen specialisme.


Bijeenkomsten

Bijeenkomst 1

Onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn: ouderbijdrage 2018-2019; hoe is de instroom nieuwe leerlingen verlopen; WIS-collect; functieverandering en persoonlijk budget t.b.v. scholing etc.

Datum: 18 oktober 2018
Tijd: 09.00 - 11.00 uur
Locatie: Edith Stein College, Louis Couperusplein 33, Den Haag

Bijeenkomst 2

Onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn: aanmelden nieuwe leerlingen 2019, ziekmeldingen ouders via Magister, vragen voor het po en de themaconferentie op 18 april 2019 (secretaressedag).

Datum: 21 februari 2019
Tijd: 09.00 - 11.00 uur
Locatie: Stanislascollege, Sportlaan Pijnacker

Themaconferentie

Kik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Datum: 18 april 2019
Tijd: 13.30 - 17.00 uur
Locatie: Fontein, Laan van Wateringseveld Den Haag


Meld je aan voor dit leernetwerk