Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Administratieve professionals po

"Spin in het web"

Als administratieve professional ben je op school de spin in het web. Je vervult een centrale rol voor leerlingen, ouders, teamleden en directie. Je bent het visitekaartje van de school!

 

Wij komen gemiddeld 4 keer per jaar bij elkaar om onze krachten en kennis te bundelen. Aan de hand van een agenda bespreken we verschillende onderwerpen. Omdat je als administratieve professional vaak alleen werkt en geen collega hebt om mee te overleggen, is dit leernetwerk ons klankbord, wij halen, brengen en delen kennis. Wij zijn elkaars sparringpartners, geven elkaar feedback en tips & tools om nog efficiënter en professioneler te werken. Elke deelnemer heeft op basis van zijn eigen expertise een belangrijk inbreng.

Naast de bijeenkomsten hebben wij een app- en mailgroep, waarmee we elkaar direct kunnen helpen bij dringende vragen of onderwerpen waar we gedurende het schooljaar tegenaan lopen. Niemand hoeft meer alleen het wiel uit te vinden.

 

Bijeenkomsten

Themaconferentie De administratieve alleskunner 2020

Als administratieve professional, of secretaresse in het po, vo of op het bestuurskantoor ben je een echte alleskunner. Hoe zorg je voor je eigen groei en ontwikkeling als professional? Laat je verrassen tijdens deze themaconferentie. Na een interactieve opening door Annemarie Steen (lachen gegarandeerd) gaan we digitaal uiteen in diverse workshops.

Datum: 29 september 2020
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Locatie: Deze bijeenkomst wordt online aangeboden
Doelgroep: Ondersteunend personeel po/vo/bestuurskantoor
Kosten: Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. 
Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk!

Workshop zakelijk schrijven administratieve professionals po

Hoe schrijf je krachtige teksten? Als administratieve professional schrijf je voor jouw school veel teksten: brieven, e-mails, nieuwsbrieven, website. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om eigen teksten nog beter te schrijven. Neem dus jouw eigen teksten mee! 

Datum: 21 april 2021
Trainer: Heleen Valkema
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Locatie: online; link volgt per mail
Doelgroep: administratieve professionals in het po
Bijzonderheden: Aan deze workshop zijn geen kosten voor de deelnemer verbonden. 
Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk!


Aanmelden voor dit leernetwerk

Wil je je aanmelden voor het reguliere netwerk? Meld je dan hieronder aan.
Meld je aan