Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Uitgelicht
Bekijk alle berichten

Een kaarsje voor Jayme

20 mei 2020
Het is het slechtst denkbare scenario: je kind is levensbedreigend ziek. Er is een medicijn, maar de kosten daarvan bedragen maar liefst 1,9 miljoen euro. Wat doe je dan?
Verder lezen ›

We mogen weer!

18 mei 2020
Maandag 11 mei gingen al onze basisscholen weer van start. Leerlingen, ouders, leerkrachten: iedereen was blij dat de deuren weer open mochten!
Verder lezen ›

Koninklijk bezoek voor basisschool De Fontein

16 april 2020 - Lucas Onderwijs
Woensdag 15 april bracht koning Willem-Alexander een bezoek aan basisschool De Fontein om te kijken hoe leraren, leerlingen en hun ouders omgaan met lesgeven en les krijgen via de computer als gevolg van de coronacrisis. De koning toonde zich onder de indruk van hoe leraren, ouders en kinderen zich door de nieuwe situatie slaan.
Verder lezen ›

Scholen

46
Basisscholen
7
Speciaal (basis)onderwijs & expertisecentra
26
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de Christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.

Vacatures
Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk alle vacatures

Leerkracht bovenbouwgroep De Opperd

uur per week
Cluster 4 school de Opperd zoekt m.i.v. het nieuwe schooljaar i.v.m. uitbreiding van aantal groepen een leerkracht voor een bovenbouwgroep ( fulltime/parttime).

Docent informatica/informatiekunde ISW Gasthuislaan

uur per week
ISW Gasthuislaan is voor het nieuwe schooljaar 2020-2021 op zoek naar een docent informatica/informatiekunde (1e of 2e graad bevoegd).

Docent rekenen Heldring College

uur per week
Wij zoeken met ingang van schooljaar 2020 - 2021 een docent met lef en humor voor het rekenen. Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast voor 1 fte.

Naar een gedeelte van de aanstelling kan ook worden gesolliciteerd.

Afdelingsleider mavo ISW Hoogeland

uur per week
ISW Hoogeland is met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 op zoek naar een afdelingsleider mavo voor 0,8 - 1,0 fte.

 

Werken bij Lucas

Lucas Onderwijs ziet haar medewerkers als de sleutel tot de kwaliteit van het onderwijs op haar scholen. Gezamenlijk streven we naar aantrekkelijke en inspirerende scholen om in te werken. Met een cultuur gericht op ontwikkeling, kennisdeling en professionaliteit, biedt Lucas Onderwijs ruimte voor groei, zelfontplooiing en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat we met plezier ons onderwijs elke dag een beetje mooier maken!

Komende activiteiten

14
sep

Professionaliseringsprogramma Passend onderwijs 2020-2021

maandag 14 september 2020
Samen met SPPOH bieden we diverse professionaliserings activiteiten aan voor leraren, IB-ers en schoolleiders in het primair onderwijs. 

 
Verder lezen ›

23
sep

Training Leren coachen en begeleiden

woensdag 23 september 2020
Wil jij deskundig leren coachen? Dan is deze training wat voor jou. Je leert in deze training de eerste praktische vaardigheden die je nodig hebt om deskundig te coachen. Je leert onder begeleiding van een professionele coach -José Voorham- de kneepjes van het van het coachingsvak.
Verder lezen ›
29
sep

Themaconferentie: De administratieve alleskunner 2020

dinsdag 29 september 2020
Als administratieve professional, of secretaresse in het po, vo of op het bestuurskantoor ben je een echte alleskunner. Hoe zorg je voor je eigen groei en ontwikkeling als professional? Laat je verrassen tijdens de themaconferentie: De administratieve alleskunner 2020.
Verder lezen ›
1
okt

Supervisie voor coaches

donderdag 01 oktober 2020
De Lucas Academie organiseert supervisiebijeenkomsten voor coaches. Zo maken we gebruik van elkaars deskundigheid bij het coachen en begeleiden van collega’s in de school. De kern van het supervisietraject is de casusbehandeling van de deelnemers.
Verder lezen ›
7
okt

Oriƫntatie op Management voor het vo

woensdag 07 oktober 2020
Vraag jij je weleens af of een leidinggevende functie iets voor jou is? De Lucas Academie geeft je de kans om dit te onderzoeken in een oriëntatie op management.

 
Verder lezen ›