Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Laatste nieuws
Bekijk alle nieuwsberichten

Verbinding po-vmbo

10 juli 2018 - Koers

Op 14 juni tijdens het directeurenoverleg informeerde Agnes van Waardhuizen u over het volgende:
Verder lezen ›

Terugblik Koersdag 26 maart 2018

11 juni 2018 - Koers
Op 26 maart ontmoetten zo’n 140 leidinggevenden van onze po en vo scholen elkaar bij het Montaigne Lyceum in Den Haag. Deze bijeenkomst had als doel elkaar te inspireren en informeren over de thema’s van de koers van Lucas Onderwijs, visievorming met je team en de vertaling hiervan naar een schoolplan.
Verder lezen ›

Lucas Onderwijs Prijs naar Kristal en Hofstad Lyceum

10 maart 2018 - Leerkracht
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Lucas Onderwijs zijn twee scholen in het zonnetje gezet. De Gender & Sexuality Alliance-groep van het Hofstad Lyceum en basisschool Het Kristal hebben voor hun inzet de Lucas Onderwijs Prijs gekregen.
Verder lezen ›

Scholen

47
Basisscholen
4
Scholen voor speciaal basisonderwijs
3
Expertisecentra
26
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de Christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.

Vacatures
Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk alle vacatures

Leerkracht in opleiding (laatste jaar PABO) (betaald)

4 uur per week

Toermalijn zoekt een collega in spé.

Basisschool Toermalijn is op zoek naar een leerkracht in opleiding (laatste jaar PABO); betaalde variant, voor schooljaar 2018-2019

Wil je deel uitmaken van een team van 26 (deels vak-) leerkrachten en onze kinderen mee de toekomst in nemen? Dan pas jij hier!

Programmamanager VO-MBO voor Sprit4you

32 uur per week
Spirit4you is een uitvoerings- en ontwikkelbureau met een gezamenlijke opdracht van vo- en mbo besturen en de gemeente Den Haag. Spirit4you is werkzaam in het RMC-gebied HaaglandenWestland. Doel van de werkzaamheden van Spirit4you is er aan bij te dragen dat alle leerlingen die uitstromen uit het voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vavo, isk, pro of vso) op een voor hen goede plek terecht komen in vervolgonderwijs of op de arbeidsmarkt, zodat vroegtijdige uitval of toekomstige werkloosheid wordt voorkomen.

Groepsleerkracht cluster 4

8 uur per week
Wij zoeken een groepsleerkracht met een groot reflectief vermogen en die stevig in de schoenen staat voor parttime - fulltime.

Directeur basisschool

36 uur per week

Leerlingen, ouders en team van de Nutsschool Laan van Poot zoeken per 1 augustus 2018

een directeur m/v – teamspeler met onderwijsvisie, ambitieus, robuust voor 0,8-1,0 fte.

Werken bij Lucas

Lucas Onderwijs ziet haar medewerkers als de sleutel tot de kwaliteit van het onderwijs op haar scholen. Gezamenlijk streven we naar aantrekkelijke en inspirerende scholen om in te werken. Met een cultuur gericht op ontwikkeling, kennisdeling en professionaliteit, biedt Lucas Onderwijs ruimte voor groei, zelfontplooiing en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat we met plezier ons onderwijs elke dag een beetje mooier maken!

Lucas Academie

29
sep

Mee naar de Maker Faire Eindhoven

zaterdag 29 september 2018
Samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven en de maker movement organiseren de maakdocenten van de Populier, Per-Ivar Kloen en Arjan van der Meij, van vrijdag 28 t/m 30 september het grootste maakfestival van Nederland.
Verder lezen ›
13
sep

Intervisie startende schoolleiders po

donderdag 13 september 2018
Voorafgaand aan elk directeurenoverleg komen startende schoolleiders bij elkaar om op professionele wijze ervaringen uit te wisselen en vraagstukken vanuit de dagelijkse praktijk met elkaar te beantwoorden.
Verder lezen ›
25
sep

Training Ontwerpend Leren met Real Life opdrachten

dinsdag 25 september 2018
Lucas Onderwijs heeft een proeftuin met een Technasiumaanpak in het po.

Leerdoelen zoals “denk alle kanten op” en “leef je in” worden expliciet nagestreefd. Verschillende leerkrachten hebben een real-life opdracht uitgevoerd en meer leerkrachten gaan volgen. Het professionaliseringstraject Real Life geeft hen ondersteuning daarbij.

 
Verder lezen ›

19
sep

Oriƫntatie op Management po

woensdag 19 september 2018
Het vormgeven van je ambitie rondom leiderschap. “Het waarmaken van je ambitie is sterk gerelateerd aan hoe je daar zelf inzit“. Vraag jij je weleens af of een leidinggevende functie iets voor jou is?
Verder lezen ›