Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Themalijn: Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf beter leren kennen. Wat zijn jouw drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? Om te groeien moet je uit je comfortzone komen, nieuwe dingen leer je vooral door zelf in actie te komen. Persoonlijke ontwikkeling vraagt dan ook een flinke portie lef en een steuntje in de rug. Ontdek hoe jij het beste uit jezelf haalt. Doorbreek je patronen, realiseer je doelen en vergroot je zelfkennis en persoonlijke effectiviteit. Laat je eigen talenten bloeien!

De themalijn Persoonlijke ontwikkeling past bij het koersthema ‘toekomstgericht personeelsbeleid’.

Activiteiten

25
jun

BOTS onderwijsassistenten

dinsdag 25 juni 2019
Op 19 februari 2020 organiseren we een Themaconferentie voor onderwijsassistenten in het po. Graag willen we samen met een aantal onderwijsassistenten het programma hiervoor vormgeven. Denk jij met ons mee? Kom naar de Benen-op-tafelsessie op 25 juni aanstaande bij Lucas Onderwijs. 
Verder lezen ›
26
jun

Inrichten leernetwerk masters/acpa

woensdag 26 juni 2019
Na een eerste verkenning zijn we toe aan het verder vormgeven van het netwerk. We gaan ons richten op de verbinding tussen wetenschap en praktijk en je rolontwikkeling als master. Op 26 juni gaan we vanuit deze drie punten de activiteiten concreet invullen. 

 
Verder lezen ›