Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Masterclass Iliass el Hadioui over kansengelijkheid in het onderwijs

dinsdag 25 juni 2019
Tijdens de koersbijeenkomst van 15 april 2019 heeft Iliass el Hadioui een inleiding gegeven over kansengelijkheid in het onderwijs. Hij maakte hiervoor gebruik van de metafoor van het toneel. Hij sprak over het verbreden van de coulissen voor leerlingen, leraren, schoolleiders en bestuur. Tijdens de gesprekken aan tafel maakten we de vertaalslag naar onze eigen scholen. In de masterclass zal Iliass dieper ingaan op het verbreden van onze coulissen.

  

 

Deze masterclass is speciaal voor alle leidinggevenden bij Lucas Onderwijs, ook als je niet in de gelegenheid bent geweest om naar het diner pensant op 15 april te komen.

 

Deze activiteit past bij het koersthema: kansengelijkheid 

Leervoorkeur

Kennis verwerven
Kennis verwerven

Lees meer over 'Voorkeuren van leren' ›


Bijeenkomst

Trainer: Iliass el Hadioui. Iliass is Stadssocioloog en onderwijsdenker. Hij is wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit en programmaleider van het cultuurveranderingsprogramma De Transformatieve School. Tevens is hij onderzoeksleider Transformaties in het Grootst
Tijd: 9.30 - 12.00 uur met aansluitend een lunch
Locatie: Van der Valk in Nootdorp
Doelgroep: Leidinggevenden in het po en vo
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst
Annuleren: Steeds vaker krijgen we afmeldingen op de dag van de bijeenkomst, of komen collega's niet opdagen zonder afmelding. Er zijn dan al allerlei kosten gemaakt. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan tijdig af (een week van tevoren). Uiteraard kan het  gebeuren dat er calamiteiten zijn in de persoonlijke sfeer of op de school. Dan is het fijn om in ieder geval een afmelding met een korte reden te ontvangen.  
Meld je aan