Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Beheerder Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI-OAI)

maandag 11 maart 2019
Je moet er op kunnen vertrouwen dat elke brand in jouw gebouw direct wordt gemeld. De brandmeldinstallatie (BMI) mag geen steken laten vallen! Het is wettelijk verplicht om maandelijks de brandmeldinstallatie te laten controleren. Daarom is het belangrijk dat er binnen de school minimaal één medewerker is die is opgeleid als bediener en beheerder van de brandmeldinstallatie.Maandag 11 maart geeft Chubb Training en Consultancy een centrale training tot opgeleid persoon BMI. Na het volgen van deze training heb je kennis van de NEN-normen die nodig zijn voor het beheer van een brandmeldinstallatie, weet je aan welke eisen een BMI moet voldoen en weet je wanneer periodieke controle moet worden gedaan. Aan het einde van de dag kun je detectiegroepen en sturingen in- en uitschakelen, kun je de brandmeldinstallatie bedienen en kun je het logboek invullen. Ook wordt er geoefend met de bediening van verschillende brandmeldinstallaties. 

 

De opgedane kennis wordt aan het einde van de dag wordt de kennis getoetst met een examen dat is opgesteld door het NIBHV. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat.

 

De cursus wordt verzorgd door Chubb Training en Consultancy en wordt georganiseerd door de afdeling FZ. Voor vragen over deze training, kun je contact opnemen met Jan de Kwant (jdkwant@lucasonderwijs.nl).

 

De training gaat door vanaf 5 deelnemers. Voor lunch wordt gezorgd.

 

Je kan je niet meer inschrijven voor deze training


Bijeenkomst

Trainer: Chubb Training en Consultancy
Tijd: 8.30-17.00
Locatie: Lucas Onderwijs, Saffierhorst 105, Den Haag
Doelgroep: Medewerkers die zich voorbereiden op de rol van beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI-OAI)
Kosten: De kosten van ongeveer ca € 353,- p.p. ( afhankelijk van het aantal deelnemers en incl. btw) komen ten laste van de opleidingsbudgetten van de school.

Bij annulering worden kosten in rekening gebracht.