Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ACADEMIE

Mee naar de Maker Faire Eindhoven

vrijdag 28 september 2018
Samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven en de maker movement organiseren de maakdocenten van de Populier, Per-Ivar Kloen en Arjan van der Meij, van vrijdag 28 t/m 30 september het grootste maakfestival van Nederland. 

 

Wil je geïnspireerd worden door de mogelijkheden van maken, creativiteit en technologie in het onderwijs en tegelijkertijd zelf praktisch aan de slag? Dan mag je dit evenement niet missen!

 

Internationale Fablearn conferentie

Op vrijdag 28 september is er speciaal voor het onderwijs de internationale Fablearn conferentie met internationale sprekers, workshops en masterclasses over maakonderwijs. Leerkrachten en docenten van Lucas Onderwijs krijgen 25% korting met de kortingscode ‘onderwijspartners’. Koop je ticket voor 25 juli en profiteer ook nog van de early-bird korting. Voor meer informatie, zie: www.makereducation.nl/fablearn

 

1-daagse studiereis

Voor wie op vrijdag 28 september niet naar de conferentie kan, organiseren we op zaterdag 29 september een 1-daagse studiereis. Reis met ons mee naar de Maker Faire in Eindhoven en kom terug met eindeloos veel ideeën. Laat je in de trein al inspireren door de mede-makers. Voor leerkrachten en docenten van Lucas Onderwijs regelen we treinkaartjes en entree.

 

Meer informatie is te vinden op de website van de Maker Faire Eindhoven


Bijeenkomst

Studiereis Maker Faire Eindhoven

Datum: 29 september 2018
Trainer: Raymond Trippe
Tijd: Verzamelen om 09.30 uur
Locatie: Station Den Haag HS
Meld je aan