Lucas Academie bedankdag 2015


Meer dan 100 collega's hebben dit schooljaar weer op een bijzondere wijze hun expertise gedeeld met andere collega's. Om deze kennisdelers in het zonnetje te zetten, organiseren wij jaarlijks onze Lucas Academie Bedankdag. Op deze dag reiken we onze Awards uit voor kennisdelers van het jaar.

Eigenlijk verdienen al deze kennisbrengers de Lucas Academie Award! Toch wilden we een aantal collega's extra in het zonnetje zetten. Scholen met de meeste kennisbrengers ontvangen de Lucas Academie Award. Scholen die dit jaar in de prijzen vielen waren: Stanislas college Pijnacker, samenwerkingsschool Emmaus en Samenwerkingsschool Balans. Deze scholen hebben meerdere kennisbrengers in hun team. Samenwerkingsschool Balans ontving de Award zelfs voor de tweede keer. Ook ABZHW viel voor het tweede jaar in de prijzen voor de afdeling die de meeste activiteiten met ons heeft georganiseerd.

Wij bedanken alle kennisbrengers voor hun bijdrage aan het professionaliseren van collega's. De Lucas Academie zijn we samen!